Vloerverwarming plaatsen in Leiden

Heeft u weleens gedacht aan het aanleggen van vloerverwarming? Dit is zeer comfortabel, energiezuinig en door het gebrek aan luchtcirculatie ook prettig voor mensen die last hebben van hun luchtwegen. Door de gelijke verspreiding van de warmte zijn er geen verschillen meer tussen koude en warmte gedeeltes in een kamer, zoals bij radiatoren het geval is. Vloerverwarming aansluiten kan tegenwoordig onder heel veel verschillende typen vloeren, dus niet alleen onder een tegelvloer. De experts van Verant kunnen u hier uitgebreid over adviseren. In Leiden en omstreken staan we voor u klaar.

Onderhoud en reparatie

Niet alleen voor installatie, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Moet de vloerverwarming ontlucht of doorgespoeld worden, of wilt u de pomp laten vervangen? Schakel ons dan in voor een onderhoudsbeurt. Wordt uw vloerverwarming niet warm, of vermoedt u met lekkage te maken te hebben? Dan komen we met plezier bij u langs om de situatie te inspecteren. Daarna gaan we meteen aan de slag om de verwarming te repareren. Wij streven altijd naar een optimaal werkende verwarming!

Meer informatie?

Bent u benieuwd of vloerverwarming bij uw woonsituatie aansluit? Wilt u meer weten over de voordelen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor installatie, onderhoud of reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 070 - 207 50 25. In de regio Leiden zijn we u graag van dienst!