CV installatie in Leiden

Wilt u een nieuwe CV ketel plaatsen? Verant is in de regio Leiden uw expert op het gebied van CV installatie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plaatsen, onderhouden en repareren van CV ketels en installaties. Wij geven u graag advies en kiezen samen met u de meest geschikte CV ketel uit. Of u nu gaat voor duurzaamheid of budget, wij komen altijd met een passende oplossing. We zetten onze kennis en kunde met plezier voor u in!

Service van uw CV installateur

Als CV specialist streven wij altijd naar de tevredenheid van onze klanten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw woonsituatie. Elke woning is anders en kan op een andere manier voorzien worden van warmte. Laat centrale verwarming aanleggen daarom altijd over aan een expert. Dan bent u verzekerd van een optimaal resultaat en kunt u ook tijdens de koude wintermaanden genieten van een optimaal verwarmd huis.

Wanneer we een CV aanleggen, kiezen we uitsluitend voor kwaliteitsketels. U kunt bij ons terecht voor toestellen van de volgende merken:

  • Bosch
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw woonsituatie? Of wilt u meteen een nieuwe CV ketel installeren? We staan in Leiden en omstreken voor u paraat. Voor zorgvuldige CV installatie kunt u altijd op ons rekenen!