CV ketel vervangen in Leiden

Na een jaar of vijftien is het er toch echt hoog tijd voor: uw CV ketel vervangen. Het apparaat werkt dan niet meer energiezuinig, wat voor hogere stookkosten zorgt. Bovendien zult u vaker met storingen en mankementen te maken hebben. Dat is niet alleen onhandig, maar levert ook hoge reparatiekosten op. Tijd voor een nieuwe CV ketel! In de regio Leiden laat u Verant de CV ketel vervangen. Onze ervaren vakmannen klaren de klus snel en zorgvuldig!

Kies voor een ketel van kwaliteit

De CV ketel vervangen is een flinke investering. Het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken. Kunt u daarbij deskundig advies gebruiken? Onze medewerkers denken graag met u mee. We kunnen ketels van de volgende kwaliteitsmerken voor u leveren:

  • Bosch
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Wist u dat u niet alleen voor vervanging van de CV ketel bij ons terecht kunt? Ook wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe radiator of CV leiding nodig hebt, of een nieuw expansievat, kunt u bij ons aankloppen.

Meer weten?

Weet u niet zeker of uw ketel al aan vervanging toe is? Wilt u meer informatie over de verschillende merken toestellen? Of wilt u ons meteen inschakelen om een nieuwe ketel te installeren? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 070 - 207 50 25. We zijn u in Leiden en omstreken met plezier van dienst!