CV storing in Leiden?

Lijkt het in uw woning opeens kouder te zijn dan buiten? Of staat u onder een koude douche? Dan is de kans groot dat u met een CV storing te maken heeft. Dat is heel vervelend, en daarom zoekt u een vlugge oplossing. In de regio Leiden kunt u hiervoor altijd aankloppen bij de vakmannen van Verant. Wij zorgen ervoor dat de problemen snel voorbij zijn.

CV uitgevallen?

Wanneer uw ketel is uitgevallen, zorgt dat voor veel overlast. Het is daarom goed om te weten dat wij u een 24 uurs service bieden. Heeft u een spoedgeval, zoals een CV storing? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar voor u klaar. Op elk moment van elke dag kunt u ons bereiken! Bel ons op het nummer 070 - 207 50 25, dan komen we vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe.

We zijn specialist in het verhelpen van storingen bij ketels van de merken Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Ook bij andere merken kunnen we u vaak van dienst zijn. Neem gerust contact op om meer te horen over de mogelijkheden. In Leiden en omstreken kunt u bij een CV storing altijd op onze ervaren medewerkers rekenen!