Loodgieterswerk in Leiden

Naast onze werkzaamheden op het gebied van CV, kunnen wij ook van dienst zijn bij loodgieterswerk. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van lekkages. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Staat uw klus er niet tussen, neem dan gerust alsnog contact op de mogelijkheden te bespreken.

 

Toilet lekkage

Op uw toilet wilt u te allen tijde kunnen rekenen. Lekkage is dan ook een vervelend probleem, waarvoor u snel een oplossing wilt. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij dag en nacht klaar om lekkage te verhelpen. Wij zien in een oogopslag waardoor het probleem veroorzaakt wordt en zorgen voor een blijvende oplossing.

Ontdekt u vanuit het niets ineens een grote plas water rondom de toiletpot? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval. Het toepassen van een verkeerde constructie is vragen om problemen. Het is daarom belangrijk dat u bij het monteren van uw toilet altijd een vakman inschakelt.

Is het kwaad al geschied? Schakel dan bij lekkage onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van lekkage, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk, in een oogopslag en doen er alles aan om de lekkage aan uw toilet zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Leiding lekkage

Als een deel van uw woning blank staat omdat er ergens in het pand een waterleiding is geknapt, is het overduidelijk dat u last heeft van lekkage. Lekkage aan de waterleiding kan echter ook subtieler optreden, bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken op de muur of op het plafond.

Deze vorm van lekkage ontstaat meestal door de vele bochten en koppelingen tussen de verschillende stukken van de waterleidingen. Door slijtage van de rubbers die aan de binnenkant van deze koppelingen zitten, kunnen deze koppelingen gaan lekken. Daarnaast kan het ook gebeuren dat de leiding zelf gaat lekken door slijtage. Dit kan een breuk in de leiding veroorzaken. Verder kan leidinglekkage veroorzaakt worden door beschadiging tijdens bijvoorbeeld een verbouwing.

 

Gaslekkage

Omdat gaslekkage erg gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk dat u erg alert bent op de symptomen hiervan. Ruikt u een gaslucht in of om het huis? Neem dan direct de volgende maatregelen:

  • open alle ramen en deuren in huis
  • sluit de hoofdkraan in de meterkast af
  • gebruik geen vuur en steek geen sigaret op.

De vonk van een lichtschakelaar, afzuigkap, mobieltje of deurbel kan gas zelfs al doen ontploffen.
Ruikt u de geur van gas in de buurt van het fornuis, de CV ketel, geiser of gaskachel? Dan is de aansluiting waarschijnlijk verouderd of in slechte staat. Met name in woningen met een verouderde gasinstallatie is er een grotere kans op gaslekkage. Gas is zeer explosief. Houd daarom altijd rekening met de kans op verstikking of ontploffing! Wees ook extra alert op een gaslucht in de hal, het portiek of de meterkast. Vertrouwt u het niet? Bel dan altijd met een expert. In Leiden en omgeving staat Verant bij gaslekkage altijd voor u klaar, 24 uur per dag.

 

lekkage van het plafond

Een lekkage in uw plafond is één van de moeilijkste lekkages om op te lossen. Want waar moet u beginnen met zoeken? En hoeveel meer schade moet er aangericht worden voor het probleem gelokaliseerd is? Water zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Het lek zit dan ook zelden op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan!

Wij raden u af om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van plafondlekkage. Het is verstandiger om dit over te laten aan de experts. In Leiden en omgeving helpen wij u snel bij het vinden en dichten van het lek! Onze ervaren vakmannen weten precies wat de juiste aanpak is, wij zorgen voor een blijvende oplossing.